Comença la temporada teatral amb Moma Teatre al Principal de València

L’Ambaixadora de la Literatura assistí anit al Teatre Principal de València a la representació de “La vida es sueño” de Calderón de la Barca dirigida per Carles Alfaro, obra que marca l’inici de la nova temporada teatral. Les properes obres que es podran vore són “El laberinto mágico” de Max Aub i “Terra Baixa” d’Àngel Guimerà interpretada per Lluís Homar.

Aprofitem que ens trobàrem a l’autor Rodolf Sirera per inocular-vos la seua obra “El verí del teatre” 

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca