“Llegir és seguir vivint”

Bona reflexió en un dia com el de hui. Aprofitem per recomanar-vos els llibres guardonats als Premis Literaris Ciutat de Benicarló.

Martí Domínguez, Premi de Divulgació científica amb l’obra «Veus de ciència», va destacar que «la ciència ha de ser un complement del nostre coneixement general», recuperant el concepte llatí del mot.

El cuiner de Vinaròs Juan José Roda, guanyador del Premi de Literatura Gastronòmica per «La cuina de la gent de la mar», ha volgut fer un «reconeixement a tota la gent que viu de la mar i que també ha perdut la vida en ella».

Josep Santesmases, autor del dietari «Els paisatges trobats», Premi de Literatura Memorialística, defineix la seua obra com «una necessitat diària de mirar el meu entorn i de prendre perspectiva per comparar-la amb altres paisatges».

Finalment, els guanyadors de la quarta edició del Premi Internacional d’Àlbum Infantil Il·lustrat, Juan Hernaz i Fátima Fernández, han descrit la seua obra des de «la necessitat d’emocionar els lectors, de crear una eina per fer-los reflexionar”.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca