Homenatge a les dones escriptores

Les portes del parlament valencià s’han obert de bat a bat per a celebrar el Dia de les Escriptores, una iniciativa de l’associació “Clásicas y Modernas” que enguany, ha servit per retre homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas i l’activista feminista del Cabanyal, Maria Cambrils..

Fins a l’Andana del Palau dels Borja s’hi han aplegat escriptores, activistes socials, representants d’entitats culturals, partits polítics i membres dels diferents grups parlamentaris, com ara la nostra Ambaixadora de la Lectura, Anna Moner, la Directora General de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga; l’ex ministra Carme Alborch, la directora general d’Àpunt, Empar Marco; l’editora Dolors Pedrós; l’actriu, Rosana Pastor i escriptores i activistes com Didín Puig i les germanes Rosa i Manola Roig.

L’acte ha estat conduit per la filòsofa i escriptora, Rosa María Rodríguez Magda i la presidenta de la Federació Valenciana Associacions Familiars Persones amb Alzheimer, Marina Gilabert.

Segons el President de les Corts, Enric Morera, per a “aquesta casa hui ha estat un dia important, hem donat visibilitat a dones escriptores de la nostra terra, que no ho tingueren massa fàcil pel fet de ser dones i, en alguns casos, pel fet d’escriure en valencià”.

L’acte l’ha tancat el President de la Generalitat, Ximo Puig.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca