Gala literària de la Institució Alfons el Magnànim

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació atorgà els Premis València i València Nova 2017 de literatura, en una gala literària celebrada al Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM).
Albert Toldrà rebé el premi d’assaig per la seua reflexió crítica sobre la sexualitat “Plaer de la carn. Sexe i temperament a la cultura medieval”; Pasqual Alapont el premi de narrativa en valencià per la novel·la “El mal que m’habita”. Álvaro Bermejo el guardó de narrativa en castellà per “Las maléficas de Etxalar”; Josep Maria Balbastre i l’obra “Iconòstasi” en la modalitat de lírica en valencià, mentre que David Hernández ho ha fou en la seua modalitat en castellà pel llibre “Lo que tu nombre tiene de aventura”.
Pel que fa als premis València Nova, orientats als autors menors de 30 anys, les distincions foren per a Javier Cigüela, per l’assaig “Excluidos y transparentados: del panóptico a la pantalla digital”; Daniel Fopiani rebé el premi de narrativa en castellà per “La carcoma”. Mari Carme Rafecas i la seua obra “Blanc breu” en la modalitat de poesia en valencià i Dmytro Prychyslyy, amb “Molly House”, aconseguí el guardó a la millor poesia en castellà.
Edicions Bromera ha estat l’encarregada de la publicació dels llibres premiats en les modalitats de narrativa i poesia en valencià; Versátil Ediciones ho ha fet amb els llibres de narrativa en castellà; Ediciones Hiperión s’ha encarregat dels premiats en les categories de poesia en castellà; i la mateixa Institució Alfons el Magnànim ha editat els dos llibres d’assaig, que passen a formar part de la col·lecció Estudis Universitaris.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca