Anna Moner pregonera de La Plaça del Llibre

El pregó començarà a partir de les 12’30 de diumege 5 de novembre i comptarà amb la música de a Colla de Dolçainers d’Alcoi, les animacions de La Dinamo i el teatre de carrer de Les Nomades. Aquestos espectacles obriran una cavalcada que farà la volta a la plaça a la que se sumaran xiquets i xiquetes als que convidem a disfressar-se de personatges dels seu contes preferits.

Anna Moner, farà el seu pregó davant l’Ajuntament, i convidarà a totes i tots els assitents a participar del goig de llegir i de la importància de la cultura i el foment de la lectura en qualsevol societat moderna. Perquè la lectura és sobretot, un plaer, una activitat de l’oci i el gaudi.

Divendres 3 a les 20’00 Anna Moner tindrà una “Conversa Improbable” amb el mag Rubén Aparici. Parlaran del seu treball, de la seua forma de pensar el món i de la seua manera de llegir llibres, música, quadres o pel·lícules tot amanit de màgia i il·lusionisme.

L’Ambaixada de la Lectura és una iniciativa emmarcada dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura  de la Fundació pel Foment i la Lectura (FULL) i la Direcció General de Cultura que naix amb la intenció d’incrementar el nombre de lectors de llibres, portant la lectura a entorns no habituals i a no lectors.

La figura de l’Ambaixador de la Lectura està implantat i en funcionament en huit països: Austràlia, Finlàndia, Holanda, Irlanda, Mèxic, Suècia, Anglaterra i Gal·les on l’ambaixador/a s’adreça a un públic infantil o juvenil. Tot i que en la majoria de països on està implantat el projecte, l’ambaixador/a s’adreça a un públic infantil o juvenil, en el cas valencià, l’Ambaixada de la Lectura s’adreça a tot tipus de públic independentment de la literatura que faça el nostre ambaixador o ambaixadora.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca