#ConversaImprobable amb Anna Moner i el mag Rubén Aparisi

Anna Moner, Ambaixadora de la Lectura 2017, i el mag Rubén Aparisi protagonitzaren divendres a la Plaça del Llibre una #ConversaImprobable. Auquesta ha estat la primera de les converses que l’Ambaixadora mantindrà amb diferents personalitats per acostar la lectura a tota la societat valenciana.

En aquest cas parlaren de màgia, de cinema, literatura i amics comuns. I comptaren amb la participació des de Shangai del mag Yunke que fou protagonista de l’obra teatral La morta Enamorada escrita per Moner i en què la màgia és la protagonista.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca