Anna Moner participarà en la presentació de “Tirant de Lletres”

El pròxim dijous 22 de febrer, a les 20 h, el Consell Agrari de Sagunt acollirà la presentació de “Tirant de Lletres, una col·lecció de literatura infantil i juvenil”, a càrrec de l’Ambaixadora de la Lectura, Anna Moner. En l’acte també es lliuraran els premis Mocador i Emili Llueca, de la Federació de Premis de les Lletres Falleres.

En la iniciativa han col·laborat la Direcció de Política Lingüística de la GVA, la Diputació de València Área de cultura, l’AVL, la UV, Fundació FULL, Fundació Bromera, l’IVAJ, Escola Valenciana, Premi Sambori, Premi Samaruc, Federació de Premis de les Lletres Falleres i tots els col·lectius que estudien la cultura festiva arreu de tot el territori valencià, de nord a sud.

Des de la Falla el Mocador han volgut agrair l’esforç de totes les institucions i persones implicades en el projecte:” un equip de 75 persones que ens feu somiar, somriure i estar ben satisfets i orgullosos de l’actual segle d’or de la literatura infantil i juvenil. Amb un doble objectiu, per una part donar visbilitat a la LIJ, i per altra, reivindicar-la  de qualitat al món faller .”

Fins a la data, la Falla el Mocador ha engegat una campanya a la xarxa amb l’etiqueta #llegim, amb què es pretén crear expectativa i  visibilitzar als nostres escriptores i escriptors.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca