Darrer acte d’Anna Moner com a Ambaixadora de la Lectura 2017

El passat mes de setembre encetàrem un projecte il·lusionant: l’Ambaixada de la Lectura. La nostra primera Ambaixadora, Anna Moner, ens ho ha posat molt fàcil i, des de la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, sols tenim paraules d’agraïment per aquesta grandíssima escriptora i artista.

L’1 de març donarem la benvinguda al nou Ambaixador; però hui el protagonisme li’l volem donar a l’Anna.

L’Ambaixada de la Lectura és un projecte que nasqué a Anglaterra l’any 1998 per tal de dotar de prestigi i reconeixement públic aquelles persones que treballen al voltant de l’escriptura i la il·lustració i que volem siguen considerades un referent dins la nostra societat.

L’Ambaixada de la Lectura naix amb la intenció d’incrementar el nombre de lectors de llibres, portant la lectura a entorns no habituals i a no lectors. Es tracta d’implicar a personalitats de diferents àmbits socials i aprofitar el seu ressò mediàtic i la seua capacitat de convocatòria.

La presentació de la iniciativa #TirantdeLletres (de la Falla El Mocador, de Sagunt) fou, de fet, el darrer acte d’Anna Moner com a Ambaixadora de la Lectura 2017.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca