Carles Cano acosta la literatura a les Falles

Carles Cano va assistir divendres a la mascletà des del balcó de l’Ajuntament de València. L’objectiu: fer visible la campanya #LlegimFalles.

El nostre Ambaixador va estar acompanyat d’Anna Moner i va aprofitar els mitjans de comunicació que segueixen cada dia la mascletà, per donar a conèixer aquesta campanya que uneix la cultura de masses i festiva, amb la literatura.

Aquesta és una iniciativa de la Fundació Full que aprofità l’ocasió per regalar una llibre a cadascuna de les falleres majors infantils.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca