Paco Muñoz s’acomiada dels escenaris

Paco Muñoz s’acomiadà dissabte de la ciutat de València en un concert en què estigué acompanyat per Aitana Herrero, Nacho Mañó, Andreu Valor, Melòmans, Miquel Gil i Teresa Segarra i que, a més, es convertí en un homenatge a Mari Carme Girau i Toni Mestre.

A més, acudiren representants de l’àmbit polític i social, com el president de la Generalitat, Ximo Puig; el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona; el director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos; la directora d’Àpunt, Empar Marco; la directora de Música i Cultura popular valenciana; el president de Les Corts, Enric Morera; o el director adjunt d’Arts Escèniques de l’IVC, Robert Garcia.

Muñoz tancà la seua gira d’acomiadament de 18 concerts que l’han dut per bona part de les nostres comarques.

“Ara que ja tinc 79 anys, toca seguir el rellotge del temps amb paciència infinita i esperit franciscà. Els meus genolls i jo no tenim bones relacions; però al cap i a la fi, jo cante amb la gola”, va explicar el cantant al principi de la gira, en la qual ha estat interpretant cançons del seu últim disc.

Un goig poder assitir com a Ambaixador de la Lectura
Carles Cano
Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca