#LlenguaViva, la setmana del valencià a Paiporta

Del 22 al 24 de març se celebra a Paiporta la segona edició de Llenguaviva, la setmana del valencià, organitzada per l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta. Amb tot un seguit d’activitats destinades al públic escolar, però també a la població en general, l’objectiu d’aquesta activitat és posar en valor la creació literària, musical i artística en la nostra llengua. Dins de Llenguaviva es presentà, l’#AucadePaiporta, obra que es repartirà a tota la població i en què l’il·lustrador #PacoGiménez i l’escriptor i conta-contes, a més d’ambaixador de la lectura de la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, Carles Cano, fan un tast de la història de Ajuntament de Paiporta i la seua realitat actual.

Dins #Llenguaviva trobem el taller de poemes de Marc Granell, conduït pel rapsoda Vicent Camps, amb sessions concertades amb les escoles a les 9.30 i les 11.00 hores. També el llibre d’Anna Oliver Borràs ‘Parlem d’amor? Tu tries’, i la seua reflexió sobre la igualtat de gènere; animació infantil basada en les Rondalles d’Enric Valor o el concert de Bressolant, el llibre-disc de cançons de bressol de Cristina Blasco i Josep Maravilla.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca