Setmana d’actes pel foment de la lectura

Aquesta ha estat una setmana molt especial per al nostre Ambaixador, Carles Cano.

Les amigues de la biblioteca de Massamagrell, han organitzat una exposició per recorda-li que fa trenta-cin anys que publicà el seu primer llibre.

També hem estat als Premis Ciutat d’Algemesí, a la Fira del Llibre d’Alfafar, a un taller d’EnoLiteratura a Torrent junt a Anna Moner i parlant de literatura i il·lustració amb l’Aitana Carrasco a Elx.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca