Gran nit de la Poefesta a Oliva

Anit el Teatre Olímpia d’Oliva acollí una nova edició de la Poefesta – Festival de Poesia d’Oliva. Un gran espectacle que combinà, la música, la poesia i l’espectacle visual de la mà de Manuel Forcano, Juan Cobos Wilkins, Xènia Dyakonova, Josep Piera, Paolo Agrati, Martirio, Raúl Rodríguez i Alex Pallí.
Un nou èxit d’ Àngels Gregori, Enric Escrivà i tot el poble d’Oliva.
Carles Cano, Enric Morera, David González Martínez

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca