Dibuixar un monstre en vers

Això és el que han fet aquest matí Carles Cano i Paco Giménez en la JORNADA DE PORTES OBERTES. Del llibre i la il·lustració de la Pobla de Farnals.
Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca