Llegir i cuinar paella

Aquesta darrera setmana ha estat farcida d’actes i accions per la lectura.
El nostre Ambaixador, Carles Cano, ha estat a la Fira del Llibre de València, a Alcaldia Cases de Bàrcena – Mauella i Alcaldia de Benimàmetdins la campanya “Cultura als pobles” de Ajuntament de València, cuinant una paella i llegint amb l’associació Adisto (Asociación de Discapacitados de Torrent) i recitant poemes i bevent vi, entre altres moltes coses.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca