Descentralitzar la lectura

Aquest cap de setmana hem passat pel #MercatdelLlibre del Puig.
Moltes activitats i un pregoner conegut: el nostre Ambaixador, Carles Cano, que ha regalat als assistents un conte inèdit: “L’home que va inventar els ocells de paper”.

Això diumenge però dissabte ens passàrem pel Alcaldia El Perellonet per parlar de poesia i contes dins la campanya engegada per Ajuntament de València Consol Castillo Glòria Tello Company, per dur la cultura a tot arreu.
Cultura als Pobles de València
Vos esperem!

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca