Parlem de literatura amb els més joves.

Aquesta setmana ha estat un no parar. Amunt, avall i avall, amunt.
Llitera (Franja de Ponent) #IESAlmassora, CEIP #ElBarranquet de #Godella i CEIP #ArbreBlanc de #Mutxamel
Carles Cano roda l’escola.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca