Llegir en Veu Alta

“La lectura en veu alta un bon camí per a crear lectors i lectores. És una activitat que per definició és individual i intimista, però de vegades també pot ser molt divertit compartir-la i aprofitar els lligams que teixeix per a despertar l’esperit lector”.
Ahir al Palau de les Arts Reina Sofía la #LecturaenVeuAlta fou també una gran festa. Enhorabona a totes i tots per fer-ho possible.
Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura
Carles Cano
Anna Moner
Ezequiel Castellano Moreno

Llegir en Veu Alta

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca