Carretera i… lectures a manta!

Aquesta setmana hem tornat a la carretera i ens hem passejat amunt i avall duent la lectura a alumnes de totes les edats. Com sempre, gràcies per la vostra acollida i per fer-ho possible.
Carles Cano
#CEIPLesRotes d’Altea
Màster en Comunicació i Mediació Cultural UA – Universitat d’Alacant / Universidad de Alicante
#CEIPMerditerráneo del Port de Sagunt
Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca