Voluntariat pel Valencià a Sedaví

Aquesta setmana l’activitat de l’Ambaixada de la Lectura no ha variat la seua intensitat habitual.

Hem visitat  #IESelCabanyal de la ciutat de València i també el #CEIPBlascoIbáñez de Museros. A l’escola #Helios de l’Eliana on ens hem endut una gran sorpresa com podreu comprovar en les imatges que adjuntem.
Hem visitat el #CEIPPintorSorolla de Iàtova i el #CEIPRamonLaporta de  Quart de Poblet i per acabar-ho d’arrodonir hem participat  en l’acte de cloenda del Voluntariat pel Valencià 2017-18.
Això fou a Sedaví als jardins de l’Escola d’Adults de #Sedaví on férem animació lectora i lectura de poemes.

Com @apunt_media #TenimMoltAContar
Carles Cano
Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca