FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura compleix cinc anys treballant pel foment lector

FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura es constituí a València el 24 de juliol de 2013. Aprofitant els cinc anys, la fundació ha engegat una campanya a les xarxes per donar a conèixer els principals projectes que està duent a terme. Es tracta de dotze projectes que s’emmarquen dins del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021 i que abasten diferents àmbits: el Catàleg de Foment Lector, l’Ambaixada de la Lectura, el programa Autors a les Aules, els projectes Ciutat Lectora i De Viva Veu, Món del Llibre Valencià, Portal del Llibre i la Revista Digital del Llibre Valencià, la Plaça del Llibre, Full de Lectura i, per suposat, el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021. Cada dia, us parlarem d’un projecte amb l’etiqueta #5anysFULL.

Seguiu llegint ací

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca