7ª Trobada de Clubs de Lectura de La Ribera

Divendres 29 de juny se celebrà a Sollana la 7ª Trobada de Clubs de Lectura de la Ribera que organitzen les biblioteques d’Almussafes, Corbera, Guadassuar, Llombai, Polinyà del Xúquer i Sollana.
El llibre que motivà l’encontre fou “Si ha nevat” de Paco Esteve Beneito i comptà amb la presència de Carles Cano Ambaixador de la Lectura.

També s’hi presentaren els últims projectes de la Fundació FULL.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca