Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular

Edicions del Bullent i el Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València, amb l’ànim de fomentar la investigació i la divulgació de treballs vinculats a l’estudi de la cultura popular Valenciana, convoquen des de fa 20 anys  el Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

Aquest divendres 28 de setembre  a les 20:30h hores  i a Dénia (Marina Alta) se celebrarà el liurament del premi en un acte que serà conduït per la periodista Maria Josep Poquet.

Després de 20 anys i amb la mort del periodista i escriptor Bernat Capó l’any passat, a l’acte hi haurà lloc per al seu record.

L’any passat va guanyar el llibre “Contalles de iaios i iaies” de Jordi Raül Verdú, un recull de trenta rondalles arreplegades al llarg de cinc comarques (L’Alcoià, El Comtat, La Marina Alta, La Marina Baixa i El Vinalopó Mitjà) del meridional valencià.
Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca