I Trobada de Ciutats Lectores

Dissabte passat, durant la celebració de la I Trobada de Ciutats Lectores, la Fundació Full i el Consell de Ciutats Lectores feu el lliurament del I Premi “Ciutat Lectora” d’Experiències de Foment Lector.
Atés a la qualitat del projectes presentats, el jurat va decidir atorgar 2 Primers Premis, amb uan dotació de 750 euros per premi, als municipis de Bocairent pel projecte “Paraules pintades: una proposta interdisciplinària de foment lector” i al Puig per la proposta “El Puig recomana. Un llibre”. A més, premià els projectes de les localitats d’Utiel i Marines amb sengles dotacions de llibres valorades en 500 euros cadascuna perquè puguen dimensionar les seus propostes. “Aldelean. Libros viajeros” en el cas d’Utiel i “Libros de cajón” proposta que naix del Consell Lector de Marines.
👉 Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura,
Manel Jm Romero, Rosa Marín, Marian Val, Carmen Navarro, Cultura Diputació de València, Pablo Torres Espallardo, Xavi Molina Martí, Manuela Castellano Cuevas, Cultura Educació, Jesus Figuerola, Xavier Rius.

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca