Els llibres ompliran la Plaça

La Plaça del Llibre, l’aparador més gran d’obres escrites en valencià, tindrà lloc enguany entre els dies 1 i 4 de novembre a la plaça de l’Ajuntament de València on les editorials, escriptors i escriptores seran les protagonistes. Les persones que visiten l’espai podran trobar textos en la nostra llegua de qualsevol gènere i per a tots els públics, una varietat de propostes que també es trasllada a la programació d’activitats preparada per a l’ocasió i que es desenvoluparà en dos escenaris. Així, les presentacions i signatures d’exemplars es complementaran amb esdeveniments per a tots els gustos i adreçats a tota la família.

Carles Cano, Ambaixador de la Lectura 2018 de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), pronunciarà dissabte el pregó, en un acte institucional al qual acudiran diferents personalitats del món de la cultura valenciana.

Durant el primer dia se celebrarà el sopar literari al Centre Cultural Octubre (carrer Sant Ferran, 12), durant el qual es lliuraran els guardons als guanyadors d’aquesta edició dels Premis Plaça: d’una banda, per la seua trajectòria, a Isabel-Clara Simó; d’altra, per la seua tasca de difusió de la literatura valenciana, al programa d’À Punt Media, Plaerdemavida. 

Divendres tindrà lloc l’espectacle poètic i musical “La mirada violeta. Marçal i Roig”, a càrrec de la cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres, show basat en l’obra de les escriptores Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig.

La música continuarà el dissabte amb la visita a la Plaça de Dani Miquel i els MA ME MI MO MÚSICS, que realitzaran un concert dirigit als més joves amb divertides cançons en valencià. A la nit, la banda La Fúmiga posarà a ballar a totes les persones assistents amb el seu repertori format per temes que combinen el punk, el ska i la música balcànica. 

Recommended Posts
X

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a ‘ Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca